ZGODNA BAKA IMA 63 GODINE, A IZLAZI SAMO SA MLAĐIM MUŠKARCIMA! Otkrila je tajnu USPORAVANJA starenja i sad joj nema ravne (FOTO)

Dame traže Ispovijesti Najnovije Zanimljivosti
Podržite nas

Lesli Maksvel ima 63. godine i dokaz je da godine ništa ne znače ako želiš da se osećaš i izgledaš na određeni način.

Lesli je postala internet miljenica jer ima 63 godine i telo zmaja. Australijanka je otkrila uspešan recept za mladolikost. Pet puta nedeljno posećuje teretanu, a kako sama kaže, redovni treninzi joj pomažu da pobedi godine.

“Obožavam fitnes i zdrav način života. Zato sam bila odlučna da pronađem formulu uz koju će moje telo što duže izgledati mlađe”, objašnjava Lesli.

Lesli je sa 48 godina počela profesionalno da se bavi fitnesom, a već sa 49 je osvojila prvu nagradu na takmičenju u fitnesu.

Bez obzira što ima 63 godine rutinu vežbanja nije promenila. Lesli ima troje unučića i ističe da voli da bude u okruženju mlađih muškaraca.

“Uvek su mi prilazili mlađi muškarci, a kako se i sama tako osećam, veze s njima dobro funkcionišu. Svi moji partneri su bili mlađi od mene, uključujući i mog bivšeg supruga od koga sam bila starija 13 godina”, objašnjava Lesli.

Australijanka kaže da je danas srećnija i sigurnija u sebe nego kad je bila mlada. Ima mnogo prijatelja i obožavatelja u teretani. Lesli je zaista super baka.

U NASTAVKU POGLEDAJTE PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE SEXY DAMA ….

NASTAVITE GLEDATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI……


Podržite nas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *