Usamljene dame ŽELJNE PAŽNJE TRAŽE MUŠKARCE ZA POVREMENE SUSRETE! Upoznaj ih!

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“Usamljene dame željne pažnje traže muškarce za viđanje i povremene susrete.”

Mnoge dame koje srećete na društvenim mrežama na Internetu, koliko god izgledala sretne, su mnogo usamljene što je glavni razlog njihovog kasnog ostajanja u  kasno noć online . Možda vas i ignoriše, ali za to možda nije razlog nezainteresovanost već je jednostavno rezervisana i pazi šta radi. Da biste došli do one koja vas zanima, savjetujemo vam  da budete diskretni i ozbiljni, da budete nasrtljivi i previše diirektni. Da biste došli do takve osobe, možete se javiti na mail ispod kako biste bili upućeni dalje.

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

U NASTAVKU POGLEDAJTE SLIKE I PRIČE USAMLJENIH DAMA ——>

KUDA IDE OVAJ SVET? Devojke OVO rade PRED KAMEROM i snimak objavljuju na Internetu (FOTO)

Društvene mreže su se potpuno otele kontroli.Dora Mutu iz Pariza je histerično plakala sa upaljenom web-kamerom zato što se osećala usamljeno i beznadežno. Ovo radi još od tinejdžerskih dana, a sada podstiče sve ljude koji se osećaju tužno i depresivno da objave svoje snimke u takvom stanju, na njen Tumblr blog “Webcam Tears”.


Podržite nas

2 razmišljanja na “Usamljene dame ŽELJNE PAŽNJE TRAŽE MUŠKARCE ZA POVREMENE SUSRETE! Upoznaj ih!

  1. Ja Sam Pedja imam 57 godina. Zivim i radim u Pariz u i bilo bi mi drago da se upoznamo. Pozdrav

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *