Strastveni par snimljen kako vodi ljubav usred dana (VIDEO 18+)

Dame traže Ispovijesti Najnovije Zanimljivosti
Podržite nas

“Toliko o ostanku kod kuće i spašavanju života”, rekla je zgrožena žena

Strastveni par u Velikoj Britaniji snimljen je kako vodi seksu parku usred pandemije koronavirusa.

“Tokom jutarnjeg trčanja, uočila sam dvoje morona kako se seksaju kod šume”, izjavila je zgrožena žena koja je snimila dio njihove akcije za The Sun.

Dodala je kako se par odao strastima usred bijela dana na jugu Londona u subotu.

“Toliko o ostanku kod kuće i spašavanju života”, rekla je zgrožena žena.

Dan je bio vreo. Imala sam mnogo da učim, ali nisam mogla sesti na stolicu koliko me je bolela guza. Komšija je dolazio svaki dan da me cepa i više nisam mogla izdržati taj tempo, pa sam mu pustila poruku da večeras pravimo pauzu. Istuširala sam se i sela na krevet da namažem mleko za telo.

Dok sam prstima utrljavala mleko po sisama, setila sam se njega. Nastavila sam da utljavam mleko i da mazim sise. To me je podsetilo na njegove dodire, napalila sam se žešće, osetila sam kako mi pičkica vlaži i taman sam mislila da ga ipak pozovem, predomislila sam se.

Bila sam tako razvaljena i bolelo me je između nogu i bradavice su mi bridele od uvrtanja i sisanja, tako da sam rešila da večeras odomorim, uprkos svojoj napaljenosti. Obukla sam ultra kratku top haljinicu, bez brusa i gaćica, jer je u studenskom domu bilo pakleno vruće i nisam mogla trpeti puno tkanine na sebi. Otvorila sam prozor i začuh kucanje na vratima. Ko to može biti, niko mi se nije najavio? Otvorila sam vrata, a na vratima je bio komšija. U jednoj ruci je drzao pastu, a u drugoj vino.
– Ceo dan drkam na tebe. Nisam mogao da izdržim, morao sam doći da te malo jebem. Ali skuvao sam pastu i doneo vino, da te pre tucanja malo povratim u život.


Podržite nas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *