(SLIKE) Upoznaj zrele starke (50+) UVIJEK RASPOLOŽENE ZA EXTRA DRUŽENJE

Dame traže Ispovijesti Najnovije Slike 18+ Zabava
Podržite nas

“Upoznaj zrele dame od 50 godina i više uvijek raspoložene za dobru zabavu i priču.”

Internet je preplavljen mnogim stranicama i web portalima koji nude usluge upoznavanja (web dating)  dopisivanja (chat) i video – poziva (video-chat). Većina tih stranica nudi usluge potpuno besplatno, neke naplaćuju samo osnovnu članarinu, a neke naplaćuju svaku dodatnu uslugu koju Vam ponude. Vrlo često usamljeni i slobodni budu razočarani što su prinuđeni plaćati da bi ostvarili neko poznanstvo pa se onda prije opredjeljuju za one besplatne stranice i kreću u potragu za srodnom dušom. Ali, tu ima veliki problem – ako je takko nešto dostupno potpuno džaba , onda postoji veliki rizik da osoba koja vas je privukla ustvari ne bude ta, već neko potpuno drugi.

U tom slučaju mogu nastati veliki problemi, najmanji od njih je da budete razočarani jer će vam se pri uponavanju pojaviti neko totalno drugačiji nego na slici. Veći problem je što možete postati meta internet uznemiravanja (web bulling), internet prevara (web scams) itd.

Da biste došli do pravog izbora dobro vodite računa gdje se prijavljujete i koje stranice koristite. Što je sigurno, sigurno je.

Donosimo vam nekoliko fotografija predivnih dama koje na internetu traže poznanstvo i provod:

U NASTAVKU POGLEDAJTE SLIKE I PRIČE USAMLJENIH DAMA ——>

KUDA IDE OVAJ SVET? Devojke OVO rade PRED KAMEROM i snimak objavljuju na Internetu (FOTO)

Društvene mreže su se potpuno otele kontroli.Dora Mutu iz Pariza je histerično plakala sa upaljenom web-kamerom zato što se osećala usamljeno i beznadežno. Ovo radi još od tinejdžerskih dana, a sada podstiče sve ljude koji se osećaju tužno i depresivno da objave svoje snimke u takvom stanju, na njen Tumblr blog “Webcam Tears”.

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANICI——>


Podržite nas

1 razmišljanje na “(SLIKE) Upoznaj zrele starke (50+) UVIJEK RASPOLOŽENE ZA EXTRA DRUŽENJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *