PREVISE SAM NAPALJENA NE BIRAM,JAVITE SE…

Dame traže Ispovijesti Najnovije Slike 18+
Podržite nas

Zaključala sam vrata, a on je pitao šta mislim da će da se desi ovde.

Pokušala sam se u početku branit, ali kada sam osetila njegov nabrekli ku*ac, zaboravila sam kakav je osećaj da te neko privlačan i mlad dodiruje. Naterala sam ga da obeća da neće reći nikome i da mora da bude brz, on me je poljubio i rekao da ne brinem. Onda mi je skinuo pantalone i gaćice, bilo me je malo blam jer nisam bila baš sređena, jer je prošlo neko vreme. Onda se spustio dole, pa smo to uradili, po malo od svega onako na brzinu i onda je bilo gotovo.

JOS ZGODNIH DJEVOJAKA POGLEDAJ NA SLEDECOJ STRANICI POD BROJEM 2

 

Da l se slažete da su žene u 45+ najbolje. Mnogi kazu da su prave ribe a neki ipak tvrde da su to vec jednom nogom nene. pogledajte kolekciju slika pa procjenite

Tražim novu ljubav

O sebi: Rano sam se udala. Rodila decu, a onda razvela. Deca su porasla i otišla u drugi grad u potrazi za poslom. Ostala sam sama u Pirotu. Pitam se šta i s kim dalje. Ne stidim se što u ovim godinama tražim novu ljubav. Život nije samo kad si mlad, već i kad ostariš. Uživam u svemu i svačemu. Nisam izbirljiva.

Tražim: Godine mi nisu bitne, ali volim mlađe muškarce. Oni imaju prednost, mada ne isključujem i starije. Spremna sam sve da dam, samo da me voli. Da napokon, posle dugo godina, ponovo osetim ljubav i pripadnost nekome. Uzbuđena sam pri pomisli da je moguće da preko sajta za upoznavanje pronađem novu ljubav. Moja sestra se tako upoznala i već su 6 meseci su zajedno.

DODATNO GLEDAJ 

ZGODNE MILFARE KOJE PROVOCIRAJU..

NASTAVI GLEDATI NA SLEDECOJ STRANI…


Podržite nas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *