NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19.JUNA: Vaga pravi greške, Strelac menja život, a Ovan…

Horoskop Najnovije Zanimljivosti
Podržite nas

“Nedeljni horoskop od 13. do 19. juna donosi mnoge promene, ali i mogućnost da se završe poslovi.”

OVAN

Posao

U odličnoj ste formi, ali bez obzira na to savladavaju vas nestrpljenje i nervoza. Vaše promenljivo raspoloženje nije prijatno okolini, pa su mogući sitni sukobi i rasprave. Informacije koje ćete ovih dana dobiti usmeravaju vaš profesionalni razvoj. Ostanite koncentrisani, a nestabilno raspoloženje lečite fizičkom aktivnošću.

Nervozni ste, a dobićete informacije koje će usmeriti vaš profesionalni razvoj.

Ljubav

Prestrogi ste prema sebi, voljenoj osobi nije lako s vama jer isto očekujete i od nje. Vaše provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor bi mogao da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje

Bolovi u nogama.

BIK

Posao

Morate da pristanete na kompromis ukoliko želite da iskoristite povoljnu priliku koja vam ovih dana stiže. Prolazni zastoj je moguć, ali ukoliko ostanete istrajni posao koji sada budete otpočeli ima potencijal da se u daljoj budućnosti višestruko isplati. Ipak, budite spremni na to da će sve potrajati jer pravi rezultati dolaze tek u godinama koje slede.

Pristajete na kompromis.

Ljubav

Od partnera ne dobijate dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste osetljivi, pa vam ovih dana sledi zahlađenje odnosa. Potajno, negde u podsvesti, još uvek čuvate neke uspomene. Sećanje na prošlu veliku ljubav može vam pomutiti šansu da ostvarite novu vezu.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI

Posao

Važne informacije ne dopiru na pravi način do vas, zbog toga niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti za konačnu odluku. Previše želite, a nema pravih mogućnosti za realizaciju – morate nečeg da se odreknete. Vrebate svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli u radnom okruženju. Do kraja nedelje vaš trud može biti nagrađen.

Kasnite sa informacijama, stiže nagrada.

Ljubav

Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate se da li je ova veza ono što vi želite. Preokupirani ste drugim problemima pa ne primećujete da voljena osoba, isto kao i vi, nije zadovoljna.

Zdravlje

Malaksalost.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ————->


Podržite nas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *