NADINA IZ SARAJEVA ”TRAŽIM UPOZNAVANJE I RAZGOVOR JAVITE MI SE”

Dame traže Ispovijesti Najnovije Zanimljivosti
Podržite nas

Interesi:
Moji hobiji nisu originalni – putovanja, kuhanje, čitanje, ples, glazba i sport. Što drugo? Moda i umjetnost. Jako mi je stalo do svog zdravlja i nadam se da ću naći muškarca koji će biti takav. Želim da budemo zdravi i sretni, pa moramo biti aktivni. Koji je vaš omiljeni sport? Hoćete li podijeliti svoje interese sa mnom?

Samoopis:
Pogledaj me! Ja sam stvaran i živ. Ja sam osoba koja želi podijeliti svoju ljubav i svoj sretni život s nekim posebnim. Osim toga, odan sam, iskren i strastven, drag i senzualan, neovisan i ozbiljan. Ovdje sam da ostvarim svoj san i budem sa svojom voljenom. Pišite mi, naučite više o meni i obećavam da ću vam ukrasti srce!

Želim razgovarati o svom savršenom muškarcu. Ljubazan je, strastven, pametan i pozitivan. Nadam se da ima dobar smisao za humor jer se volim smijati. Uvijek se trudim biti optimističan i želim da i moj budući partner bude takav. Trebam nekoga tko je mentalno zreo. Samo stvarni osjećaji između muškarca i žene mogu usrećiti ljude. Trebam takvu osobu u svom životu.
Ukoliko me zelite upoznati ostavite mi svoj broj u komentarima

NASTAVI GLEDATI I ČITATI NA SLEDECOJ STRANI..


Podržite nas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *