Muž me ne zadovoljava, tražim boljeg, ponudite…

Dame traže Ispovijesti Najnovije Slike 18+ Zanimljivosti
Podržite nas

Interesi:
Ja sam mlada, aktivnadama, koja je uvijek spremna razvijati se i ići naprijed. Putovanje je jedna od mojih strasti. Proputovala sam gotovo cijelu svoju slikovitu zemlju i sanjam otkriti još toliko našeg lijepog planeta. Volim kuhati i prilično sam dobra u tome. Volim ostati u dobroj formi i jesti zdravu hranu. Volim jogu

Samoopis:
Ovo sam ja, draga, draga dama iz prekrasnog grada Banja Luke . Zaljubljena sam u svoj život, zaljubljena sam u ono što radim. Otvorena sam, višestrana, društvena i iskrena. Moj lik je mekan i nježan. Brižna sam i volim posebno kada je veza u pitanju. Dakle, pored mene, moj muškarac nikada neće osjetiti nedostatak naklonosti.

Ivona traži:
Izgradnja odnosa težak je posao. Pravi i istinski odnos obogaćuje naš um i dušu, čini naš život cjelovitim. I naravno, trebalo bi se temeljiti na povjerenju, poštovanju i prijateljstvu.

Tražim muškarca usmjerenog ka cilju, dobrog i razumljivog koji želi životnu vezu. Trebam muškarca koji je obiteljski orijentiran, samopouzdan i koji zna kako se ophoditi sa ženom.

U NASTAVKU SLIKICE MLADIH DAMA….

NASTAVITE GLEDATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI……


Podržite nas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *