Mina je USAMLJENA i RAZOČARANA! Želi da pronađe nekoga da UNESE SREĆU U NJENO SRCE

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“Mina je usamljena i želi da pronađe nekoga da je usreći.”

– Pozdrav vama svima. Moje ime je Mina, imam 45 godina. Ja sam usamljena žena koja se je razočarala u muškarce nakon što me je vjerenik ( čovjek sa kojim sam bila četiri pune godine), ostavio mjesec dana prije vjenčanja, a razlog za to njegovo ponašanje jeste,naravno, druga žena. Taj gubitak sam vrlo teško podnijela i danima sam bila u teškoj depresiji – nisam mogla ni živjeti, ni funkcionisati kao normalna osoba. Hvala Bogu, oporavila sam se i nisam više u toj teškoj situaciji pa sad mogu da pokušam ponovo. Svako ima pravo na svoju sreću i blagostanje.

Želim pronaći nekoga jednako prikladnog za mene, nije bitno koje je vjere ili nacije – najvažnije je da bude čovkjek jer je danas vrlo teško pronaći nekoga da bude dobar i iskren. Vrlo je važno da ima zaposlenje i da čvrsto stoji na nogama jer mi je i njgova poslovna sigurnost isto tako bitna kao i moja. Radim za jednu sanitarnu firmu kao organizator poslovanja i posao mi je,mogu reći, dobar i zahvalan. To je stalno zaposlenje i ne planiram ga mijenjati. Zato i tražim nekoga sigurnog.

Ja sam iskrena osoba i tražim iskrene ljude. Volim cijelim srcem. Pokažite mi ljubav i poštovanje i ja ću vama.Nesebično pokazujem emocije. Ne predstvalja mi problem zagrliti svoga dragog pred cijelom publikom, poljubiti ga i smijati se punim glasom ako sam sretna. Otvorena sam i plemenita. Volim životinje i prirodu. često idem na piknik sa prijateljicama.  Volim gledati filmove i čitati ljubavne romane u svoje slobodno vrijeme.

Javite mi se ozbiljni, ali samo ako ste ozbiljni i imate iskrene namjere.  Javiću se onome koji mi se stvarno svidi. Veliki pozdrav za sve.-

U NASTAVKU POGLEDAJTE SLIKE I PRIČE USAMLJENIH DAMA ——>

Profesor MATEMATIKE me je ODVEO u WC, zatvorio mi USTA RUKOM i uradio mi OVO

Alisa, 18, imala je nezgodno iskustvo prilikom pauze

– Nedavno sam napunila 18 i bila sam 3 razred srednje škole. Školska godina se bližila kraju, vrućina nas je tjerala da se oblačimo komotnije jer se stvarno nije moglo izdržati. Direktorica bi nas cure vrlo često kritikovala zbog načina odjevanja i naglašavala nda je ovo ” obrazovna ustanova, a ne modna pista.”

U mom razredu je bilo više muškaraca nego ženskih jer je moje odjeljenje bilo četverogodišnje odjeljenje elekto-tehničara, 25 muškaraca i svega nas 5 žena. Da li možete zamisliti kako smo se osječale u takvom društvu? Mene su prozivali štrebericom koja ima ” predivne obline”.  Vrlo često sam imala neprilike sa dečkima jer su me znali uhvatiti za du*e kad ne obraćam pažnju.

JOŠ SLIKA I NASTAVAK PRIČE MOŽETE POGLEDATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>


Podržite nas

2 razmišljanja na “Mina je USAMLJENA i RAZOČARANA! Želi da pronađe nekoga da UNESE SREĆU U NJENO SRCE

  1. Rastavljen sam imam 51 godinu jz Bjelovara sam dobar sam iskren posten vjeran uvjek bio vredan i nisam bio dobar moj telefona je 0o19803789

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *