Lav, škorpija, bik i rak najviše zarađuju, a za jedan znak će se ovog leta pare lepiti

Horoskop Najnovije
Podržite nas

“Najviše zarađuju Škorpije, Lavovi, Bikovi i Rakovi, pokazuje anketa američkog portala za zapošljavanje Careerbuilder, sprovedena na 8700 radnika iz celog sveta.”

Lav

Ovaj znak ima veliku potrebu za moći i titulom vođe. Politika, umetnost, dizajn, arhitektura, inženjering, zabava i obrazovanje im odlično leže. Pouzdani su, optimistični, harizmatični i zabavni. Lako osvajaju šarmom. Astrolozi kažu da lavovi ovog leta mogu zaraditi mnogo novca, jer će im biti naklonjene sve zvezde za taj aspekt. 

Škorpija

Analitične, intuitivne i domišljate Škorpije privlači sve što je misteriozno ili abnormalno. Odlični su istraživači u potrazi za istinom, ali učesnici ankete uglavnom se bave poslovima pravne službe, inženjerstvom, naukom i obrazovanjem. Dobro se snalaze u političkim, ali i detektivskim vodama.

Bik

Na njih se uvek možete osloniti, iskreni su i praktični. Mogu se pronaći u finansijama, uređenju enterijera, medicinskim poslovima, inženjeringu, marketingu ili PR-u. Bikovima leži timski rad i strastveno pristupaju poslu u kom treba da sarađuju s mnogo ljudi.

Rak

Oni su nežni, maštoviti i zaštitnički nastrojeni. Vole štititi one do kojih im je najviše stalo. Jako su radni, a dobro se snalaze u području zakona, psihologije, edukacije ili medicine. Uglavnom rade u politici, oglašavanju, visokom obrazovanju, prevozu i vojsci.


Podržite nas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *