Josipa,58 godina, želi upoznavanje sa iskrenim muškarcem: ”Želim ljubav i pažnju”

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“Josipa, 58 godina, iz Berlina želi upoznati iskrenog muškarca.”

O meni…

Zovem se Josipa. Rođena sam u Tomislavgradu (Duvno) u Bosni i Hercegovini, imam 58 godina. Veđ 30 godina živim u Berlinu, u Njemačkoj. Udata sam ovdje i imam dva sina. Jednome siu je trideset dvije godine, a drugome dvadeset pet. Prvog sina sam dobila u prethodnome braku. Moj suprug je dosta dobar bio prema meni, ali on ima neki svo svijet u kojem živi. Već dugo vremena smo izolovani jedno od drugog. Nismo razvedeni, ali ne živimo zajedno. Radim za jednu kompaniju kao sanitarni menadžer  već neko vrijeme.  Imam svoju poslovnu organizaciju i nekoliko žena koje rade samnom. Održavamo objekte. Zadovoljna sam poslom i nadam se uskoroj mirovini. Uopće se nisam iscrpila radom, ali voljela bih a imam malo više slobodnog vremena za ostale životne aktivnosti.

Volim..

Da kuham. Spremam različita jela svojim sinovima i unukama – imam dvi unuke koje je dobio moj sin u svom braku. Ponosna sam baka i strašno volim provoditi vrijeme sa njima, a pogotovo za Božić i Novu Godinu. Ta zimska euforija mi donese mnogo sreće i uživanja. Volim da se dotjerujem i izlazim na lijepa, ali ne zagušljiva i bučna mjesta. Uživam u lijepoj glazbi. Svako godišnje doba donese svoju čaroliju – u vrijeme zimskih mjeseci idem često na planinu, a za vrijeme ljetnih, naravno, idem na more. Sviđaju mi se kulturološka i starinska mjesta. Arhitektura iz srednjeg vijeka me, kao i većinu, fascinira.

Tražim…

Kako već imam jedan brak iza sebe, nisam očekivala ponovno da ću imati sreću, ali sam se udala sretno za svog Matijasa. On je rođeni Njemac, ali kako je već ušao u neke godine, odlučio je da više vremena bude sam. Nismo se razvel, ali živimo odvojeno. Ne sumnjam da on ima neku vezu ili nešto slično. Neću niti da pitam. S obzirom da sam u godinama kad mi treba ljubav i toplina očekujem da se jave pristojni i iskreni muškarci. Želim ljubav ipažnju koju ću također pružiti. Zaintersovani neka mi se jave u oglas, pa ću dati svoj broj za dalji kontakt. Naravno, samo onome koji mi bude potpuno odgovarao. Ne zanimauju me neljubazni ljudi i avanturisti. Hvala na razumijevanju.

U NASTAVKU POGLEDAJTE SLIKE I PRIČE USAMLJENIH DAMA ——>

Tada me je okrenuo i pokazao mi ga… Bila sam oduševljena prizorom

Pokazao mi ga

Šta sve nećemo sebi dopustiti u mladosti. U svojim dvadesetim sam živjela u punom sjaju svoje mladosti. Izlasci, provodi, zezancija i sve što ide zajedno sa tim su postali moja skoro svakodnevna ritualna aktivnost. Sve što je bilo novo, bilo je atrakcija za mene i za sve moje drugarice i prijatelje, a i one proaznike u mom životu. Ozbiljna veza ? Kakvi! Nema govora!

JOŠ SLIKA I NASTAVAK PRIČE MOŽETE POGLEDATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>


Podržite nas

4 razmišljanja na “Josipa,58 godina, želi upoznavanje sa iskrenim muškarcem: ”Želim ljubav i pažnju”

  1. Vrlo ste mi interesantna, simpatična sa pitanjima i zahtjevima. Malo o meni, živim sam u Zagrebu putovanje mi nije problem. Dosta dobro poznajem Berlin a i njemački mi nije stran. Razvden sam i imam dvoje velike djece i unuke. Sedamdeset mi je godina i u potrazi sam sa stabilnom i iskrenom vezom. Rado bi Vas upoznao i saznao više o Vama. Ovom prilikom Vam šaljem iskrene pozdrave u isčekivanju Vašeg odgovora, pozdravi od Mladena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *