Ja sam dobra žena i brižna majka ali USAMLJENA I ZAPOSTAVLJENA. Tražim nekoga da mi PRUŽI LJUBAV

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“Jasmina je dobra žena, brižna majka ali usamljena je pa traži nekoga da joj pruži ljubav.”

O meni…

Pozdrav svima. Ja se zovem Jasmina, imam 47 godina i aživim u Tuzli. Udata sam i u braku sam vec dvadeset i jednu godinu , imam sina koji ima dvadeset godina. Sin se je upisao na studije, zadovljna sam njegovim radom u srednjoj školi, i nadam se da će fakultet uspješno završiti. Moj suprug i ja smo se upoznali u Hrvatskoj, on je inače iz Bjelovara. Naš brak je nekoliko puta doveden u pitanje iz razloga što on radi u Njemačkoj i povremeno dolazi kući, u Tuzlu, a bilo je tu dosta prijestupa sa njegove strane, nevjere i kardinalnih grešaka. Ja sam zaista dobra žena, poslušna žena, brižna majka koja ne bih sebi dopustila neke glupposti prije svega zbog svoga djeteta, a onda ne i zbog sebe. Radim za jednu firmu i zadovoljna sam svojim poslom.

Volim…

Iskrene i poštene ljude. Sviđaju mi se šarmantni i karizmatični muškarci kojima se može vjerovati. Volim nenametljive osobe koje vole da dijele emocije i uživaju u lijepim trenutcima. Volim biti u prirodi pačesto idem na vikendicu  sa bratom i njegovom suprugom jer sam usamljena dama koja rijetko viđa svoga supruga. Volim dobru muziku koja opušta. U slobodno vrijeme mnogo čitam knjige i časopise. Dobra sam kuharica i znam spremiti raznorazna jela i kolače.

Tražim…

Šta može tražiti usamljena dama ili usamljena djevojka na internetu? Dakle, upoznavanje, druženje, dopisivanje, ljubav i pažnju. To je ono za čim žudim i čega mi nedostaje u ovom mom životu. Moj suprug me zapostavlja, varao me je i sigurno to radi još uvijek pa želim da nažđem nekoga ko će mi biti podrška i pružiti mi ono što mi on uskračuje. Svaka žena, a i svaki muškarac zaslužuju da budu voljeni. Javite mi se u oglas za upoznavanje pa ću se ja vama javiti za dalji kontakt. 

Ime: VIŠNJA

Godište: 1982
Visina: 167 cm
Težina: 85 kg

O meni:
Još uvijek sam u nekom lošem braku! Nemam redovno ono što mi treba kod kuce, zato tražim na ovaj nacin. Sexa mi nikada nije dosta, trebam izdržljivog i jakog muškarca sa velikom alatkom! 🙂 Extra: Veoma sam žestoka i zahtjevna.

NEZABORAVNO ISKUSTVO! Prišao sam joj, uhvatio je za kukove, a onda….

Žena i ja smo prezaposleni i po ceo dan na poslu, pa je kućna pomoćnica dolazila da nam održava stan.

Dolazila je svakog vikenda da očisti ono što smo mi zasrali. A inače, kućna pomoćnica je prezgodna, punačka, seksi udovica u najboljim godinama. Toga dana nisam išao na posao jer nam je prethodni dan uletela inspekcija i stavila blombu na vrata. Ona je došla i sama otključala vrata pošto ima ključ, a ja sam skuvao kafu, dok se ona presvlačila u mojoj i ženinoj sobi. Nakon kafe se bacila na posao.

Radila je naporno i bila je premorena, a pošto je malo krupnija brzo se umarala. S vremena na vreme bi sela da odmori a ja bih joj donosio limunadu, služio čokoladicama, i buljio u njene velike sise. Imala je i ekstra dobro dupe, malo veće baš onako kako volim. Bila je pri kraju, ostalo je još samo kupatilo.

Dok je ribala kadu i ispirala tušem ja sam ušao da uzmem štapiće za uši. Bila je sagnuta iznad kade a dupe je sevalo u kratkom šorcu.

Majica ispod koje nije imala grudnjak, je bila vlažna i videle su joj se bradavice i lepo ocrtane sise.

Prišao sam joj i stegao za kukove i prislonio moj nadignuti kurac na njeno dupe. Trgnula se i ispustila najslađe „aahhh“.

Vrpoljila se i pokušavala da se izvuče a to me je samo još više palilo. Govorila je „nemojte, nije u redu, doći će vaša žena“. Nasmejao sam se i rekao „nemoj da te brine moja žena, ona će doći tek za dva sata“. Okrenuo sam je ka sebi i poljubio strasno, a ona mi je uzvraćala poljupce i stezala mi ramena.

Skidali smo se užurbano i ljubili, ubrzo smo bili goli i u spavaćoj sobi. Nabio sam je licem na zid a ona je izbacila dupe pritisnuta na zid. Mazio sam glavićem ulaz u ribicu a ona se vlažila. Raširio sam joj noge i ubacio ga naglo, uzdahnula je i počela da meša, uzdisala je vatreno i vikala „too ahhh tako aahhh“…

Stezao sam njeno mesnato dupe i širio joj guzove, gledao sam u njen čmar i gutao ga očima.

Okrenula se i odgurala me do kreveta. Pao sam na leđa a ona mi je okrenutim leđima sela na kurac. Utonuo je u meku i toplu pičku, a ja sam joj ponovo stezao velike guzove i širio ih kružnim pokretima. Dupe je išlo gore dole i u krug, kao na ringišpilu. Mazio sam joj čmar prstima i pokušao da joj gurnem prst. Rekla je ne i okrenula se ka meni.

Nastavila je kućna pomoćnica da se navlači mesnatom pičkom na moj kurac i gutala ga je celog.

Moje ruke su bile na njenim velikim sisama koje sam stezao i mazio, a ona je skakala istim tempom brzo i vatreno, bez obzira što je malo krupnija. Pored kurca dao sam joj i dva prsta u pičku, gurnuo sam ih i savio, dok se moj kurac uvlačio unutra, ja sam joj prstima mazio zid unutar pičke.

Nabadala se još žešče i počela je da svršava, ispuštala je neverovatne zvuke, skoro kao životinja, a onda se prosula po krevetu. Okrenuo sam je na leđa i raširio joj noge.

Jebao sam je sa posebnim uživanjem, voleo sam taj višak kilograma.

Dok sam prodirao u nju, njene su se sise tresle od mojih naleta, a ja sam mazio te božanske sise i seksi stomak.

Nakon kraćeg vremena je ponovo svršavala i tresla glavom, osmeh nije skidala sa lica, bila je presrećna, moja kućna pomoćnica.

Okrenuo sam je na stomak i rekao, „neću da ti ga stavim u guzu, samo hoću da svršim na njoj“.

Stavio sam glavić na njen čmar a onda ga pritisnuo njenim guzovima, jebao sam je tako, kratkim pokretima bez ulaska u dupe. Bilo je i to slatko a onda je počeo da pulsira. Zgrabio sam ga i izdrkao dok mi je glavić bio priljubljen uz njen čmar. Iscedio sam sve, uz krike zadovoljne zveri.

Brzo smo se istuširali i obukli, a ona je posle završila ceo posao do kraja. Već je stigla i moja žena pa smo svi lepo ručali. Nakon ručka sam joj platio i ispratio do vrata. Na vratima smo se rastali uz obično doviđenja.

U NASTAVKU JOŠ PROVOKATIVNIH FOTOGRAFIJA I JOŠ SEXY PRIČA ——->


Podržite nas

4 razmišljanja na “Ja sam dobra žena i brižna majka ali USAMLJENA I ZAPOSTAVLJENA. Tražim nekoga da mi PRUŽI LJUBAV

  1. Evo da ti se javim ja sam pruzao ljubav toplinu i ljubav svu zeni j vjersn joj bio posten iskren dobar pomagso joj sve po kuci i basti i to me kostalo sve zato evo da ti se javim pa dko zelis ljubav toplinu rame na kkga se mozes oslonit gu sam javi se na broj 0919803789

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *