Ines traži muškarca koji može da ispuni njene želje: ”Javite mi se. Ponuda je za sve”

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

Ponuda je za sve : Ines traži muškarca da ispuni njene želje

Zovem se Ines i imam 29 godina. Slobodna sam, usamljena i nedostaje mi muško u životu. Imam svoj stan i primanja tako da znaš – nisam sponzoruša niti raspuštenica. Bila sam u braku 2 godine, ali moj bivši muž je volio da popije i da mi pravi probleme. Nije mi bilo dobro sa njim, gotovo nikako nismo vodili ljubav, vrijeđao me je i maltretirao.  Odustala sam od njega jer sam shvatila da mi takav idiot nije potreban u životu i da želim imati normalnog čovjeka koji nije sklon maltretiranju i porocima. U ljubavi sam vjerna i poslušna.

Brak je, na moju sreću, pukao bez posljedica. Nemam djece iz tog braka.

Volim sve što vole ostale žene: volim da se sredim, da izgledam lijepo, da se lijepo obučem, da mi se muškarci dive (ali da budem vijerna svome čovjeku), da posječujem frizera i kozmetčara. Volim dobru zabavu i atmosferu. Volim izlaske i provode. Sviđaju mi se visoki muškarci, dječijeg i iskrenog pogleda, emotivno stabilni i puni razumijevanja. Volim odgovorne ljude koji vole raditi i koji su društveno korisni. Volim životinje, a naročito mačke. Imam perzijsku mačku koja se zove Chlo (Kloi). Uživam u planinarenju i dugim, ali laganim, šetnjama. Zima je,inače, moje omiljeno godišnje doba što zbog prazničnog ugođaja što zbog romantičnog snjega.

Ukoliko si zainteresovan za zajednički život, nisi problematičan i naporan, nemaš problema sa porocima i živcima – javi mi se u oglas pa ću ja tebe dalje kontaktirati.

U NASTAVKU POGLEDAJTE SLIKE…

JOŠ SLIKA POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANICI……


Podržite nas

8 razmišljanja na “Ines traži muškarca koji može da ispuni njene želje: ”Javite mi se. Ponuda je za sve”

  1. Draga Ines 😉 Ako je prava istina što si navela u oglasu, onda si žena sve ono što sam oduvijek maštao u životu😍 Takva žena zavrjeđuje da se čuva kao kap vode na dlanu..

  2. Nema podataka o vašem mestu boravka, o vrsti posla i da li bi mogli se preseliti ( ako vam se dopada moj profil!?) u Bor, još preciznije na Borsko jezero, gde imam brvnaru na najlepšem mestu koje i svi drugi zovu “raj”!?

  3. Aleks…… PRELEPA si, divna, I dobra mlada zena, dozvoli da ti pokazem move perspective I osecaje u ljubavi!!!!!

  4. Boook
    Ja sam janko imam 26g okolica Zagreba
    javi mi se na fb da se upoznamo i popricamo i ja bi napokon vilio nekog nac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *