Ilma: ”Imam 27 godina, TRAŽIM STARIJE TIPOVE ZA UPOZNAVANJE i za noćne izlaske”

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“Ilma, dvadeset i sedam godina, traži starije muškarce za upoznavanje i noćne izlaske.”

Zdravo svima, ja sam Ilma. Imam dvadeset i sedam godina, iz Zavidovića sam rodom ali sad nastanjena u Tuzli gdje sam završila i fakultet. Živim sa roditeljima u našem stanu u centru Tuzle. Imam malđu sestru kojoj je dvadeset i dvije godine. Radim za jednu inostranu firmu koja ovdje ima predstavništvo. Zadovoljna sam svojim poslom. Imala sam vezu od četiri godine koja je prošle godine puknula pa sam, da budem iskrena, živnula.

Vezivanje i pritisak me čini nervoznom. Moj savjet svim lađim djevojkama i muškarcima je uživajte u životu. Ne dozvolite da vam neko nešto poremeti. Vaš je život vaš život i živite ga kako vama odgovara. Ja sam ovako stvarno sretna. Malo sam se razočarala u tog mog bivšeg ( njegova prevara je bila glavni razlog našeg raskida) , ali šta je tu je. To je on i njemu na dušu što je bio nevaljao. A i šta će mi osoba koja me vara, laže i dovodi u neugodne situacije?

Volim sve što vole mladi

Volim da se lijepo obučem i da lijepo izgledam – dotjerana, namirisana i puna samopouzdanja. Nemam komplekse pa me ne zanima šta drugi misle o meni. Sviđaju mi se stariji tipovi, zreliji tipovi, jer oni znaju šta žele u životu – sa njima bar u nečemu znate na čemu ste, neće vam previše zadirati u privatni život, paziće vas i brinuti o vama bar u trenutcima dok provodi vrijeme pored vas. Volim inteligentne razgovore i pozitivnu atmosferu. Rado bih izlazila sa jednim takvim ako nije, naravno , problematičan i ako svoj privatni život ostavi iza vrata – u kući gde mu je mjesto.

Volim da putujem, mada mi duge vožnje ne prijaju, ali volim promjenu sredine. Volim dobru muziku i rado slušam ono što mi prija. Strašno sam kad sam bila mlađa voljela ples, pogotovo salsu, pa bih je voljela zaplesati a nekim ko je također zna. Javite mi se u oglas samo oni koji ispunjavaju sve uslove – dakle, stariji ozbiljni muškarci koji znaju šta žele u životu. Hvala.

U NASTAVKU POGLEDAJTE SLIKE I PRIČE USAMLJENIH DAMA ——>

KUDA IDE OVAJ SVET? Devojke OVO rade PRED KAMEROM i snimak objavljuju na Internetu (FOTO)

Društvene mreže su se potpuno otele kontroli.Dora Mutu iz Pariza je histerično plakala sa upaljenom web-kamerom zato što se osećala usamljeno i beznadežno. Ovo radi još od tinejdžerskih dana, a sada podstiče sve ljude koji se osećaju tužno i depresivno da objave svoje snimke u takvom stanju, na njen Tumblr blog “Webcam Tears”.

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANICI——>


Podržite nas

2 razmišljanja na “Ilma: ”Imam 27 godina, TRAŽIM STARIJE TIPOVE ZA UPOZNAVANJE i za noćne izlaske”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *