Hatma: ”Želim dopisivanje sa OŽENJENIM MUŠKARCEM da mi priča o svom životu”

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“Hatma, trideset i osam godina, želi dopisivanje sa oženjenim muškarcem.”

O meni…

Pozdrav. Zovem se Hatma. Imam trideset i osam godina. Donedavno sam bila u ozbiljnoj vezi koja je trajala pet godina. Moja veza je prekinuta pogreškom mog bivšeg momka koji je volio da laže i da me vara. Nakon što sam saznala da me je prevario odlučila sam da se više nikad neću vezati za ozbiljno sa slobodnim tipovima i da ću vezu moći imati samo sa oženjenim – jer sa njima znaš na čemu si. Dakle, želim vezu samo sa oženjenim muškarcima. Radim kao laborant na privatnoj klinici i zadovoljna sam svojim poslom. Živim sa bratom i sa njegovom suprugom. Vezana sam za svoju majku i vrlo često je posjećujem. Imam psa kojeg sam usvojila, a zove se Medo.

Volim..

Moje zanimanje je medicinska sestra tehničar, ali kako rekoh , radim kao laborant. Zadovoljna sam svojim poslom, radnom rutinom i atmosferom. Volim svoje kolege i uživam u njihovoj blizini. Volim svoje prijatelje i prijateljice, imam ih svugdje po svijetu i u slobodno vrijeme ih posjećujem. Godišnje odmore provodim obilazeći Švedsku, Norvešku i Finsku gdje imam mnogo prijatelja. Volim francusku kuhinju, sviđaju mi se francuski specijaliteti kao i raznorazni sirevi.  Često idem na jogu i pilates  kako bih ostala vitalna. Nakon raskida sa Zijadom, tražila sam najlakši način da prebrodim prekid. Mnogo sam izlazila i provodila se. Zaista su prijatelji pravo bogastvo.

Tražim…

Samo oženjene. Nikoga ne diskriminiram, niti želim uvrijediti, ali sam zainteresovana samo za oženjene muškarce. I to ozbiljne. Dakle, tražim ozbiljnog oženjenog muškarca za druženje i upoznavanje. Prvo ćemo se upoznati , dopisivanje i chat, video-poziv ili video-kamera, a zatim i upoznavanje. Molim samo ozbiljne da se jave. želim čuti vašu priču. Javite mi se u oglas pa ću vam dati svoje podatke.

Pogledajte, odaberite, komentarišite! Koja Vam se najviše dopada?

O meni:
Nedavno sam se rastala, moja se jaranica ovdje upoznala sa mnogo muškaraca, pa da oprobam i ja sreću. Radim u jednoj stranoj firmi i malo imam slobodnog vremena za izlaske. Voljela bih upoznat slobodne muškarce, godine nisu bitne, samo da si pravo muško, ako znaš šta to znači. Volim vruće sms poruke, na svaku odgovaram, volim sve u seksu da probam, nemam granica, ni stida. Ako si zauzet, ne brini, jako sam diskretna. Smještaj nije problem, sama sam.

Vuka, Beograd

O meni:
Nedavno sam se razvela, nastavila sam sa mojim divnim poslom i hocu da nadjem nekoga sa kim će mi i na emotivnom planu biti isto tako dobro. Samo ozbiljni da se jave!

Sofia, Zagreb

O meni:
Živim dva života: po danu sam prosječna cura, ali po noći sam tigrica, to je sigurno zbog mog horoskopskog znaka. Duže vrijeme sam sama, ovim putem želim upoznati ozbiljnijeg muškarca za neku konkretniju vezu ili nešto više. Javi se da me bolje upoznaš.

Milica, Bijeljina

JOŠ DJEVOJAKA POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANI ——>


Podržite nas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *