Hajrija: ” Živim na selu, bavim se poljoprivredom TRAŽIM MOMKA ZA OZBILJNU VEZU”

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“Hajrija, 29 godina : ”Tražim momka za ozbiljnu vezu.”

– Dobar vam dan. Moje ime je Hajrija, imam 29 godina. Živim na jednom selu kod Sarajeva sa majkom i ocem. Imam stariju sestru koja se je udala u Njemačkoj za našeg čovjeka. Ona živi sad tamo sa mužem i sa svoje dvije curice. Posjećuju nas svake godine, a ja njihova tetka, ih volim neviđeno. Starija ima sedam godina, a mlađa je nedavno napunila petu, nazdravlje.

Kako sam već rekla, živim na selu sa majkom i sa ocem u našoj kući. Imamo dvospratnu kuću i nekolik duluma zemlje. Uzgajamo perad, imamo kokoške i patke, ovce i krave. Proizvodimo domaći sir kojeg ljudi traže pa ga prodajemo skoro svaki dan. Ja se bavim poljoprivredom – volim da radim oko zemlje, sa biljkama. Sretna sam kad vidim da moj rad urodi plodom. Također volim raditi oko kuće sa cvijećem.  To me smiruje i opušta. Moja majka strašno voli cvijeće i stalno mu priča. Čula sam da puno žena to radi.

Po zanimanju sam prehrambeni tehničar, to je trogodišnja škola, a nedavno sam završila još jednu godinu da imam četverogodišnju. Od škole nemam nekog uspjeha – evo jedino što radim jeste oko povrća i stoke, a da sam se uspjela zaposliti sa školom, nisam! U ovakvo vrijeme je teško naći posao. Vidite šta se dešava sada u našim državama.

Pošto se još nisam udala, a da budem iskrena nisam imala ni prilike, voljela bih upoznati nekoga poštenog – normalnog i finog čovjeka koji voli da radi, da je vrijedan i uredan, da voli i da poštuje. Tražim samo ozbiljnog čovjeka koji želi ozbiljnu vezu. Nisam zainteresovana za prolazne avanture i neke nemoralne ponude.  POnaj koji izabere mene, a i ja ako izaberem njega, mogu reći da će ići samnom u Njemačku da živimo.

Javite mi se na oglas i ostavite svoje podatke pa ću se ja vama dalje javiti. Iz mjera predostrožnosti ne ostavljam svoje podatke ovako javno.

U NASTAVKU POGLEDAJTE SLIKE I PRIČE USAMLJENIH DAMA ——>

Tada me je okrenuo i pokazao mi ga… Bila sam oduševljena prizorom

Pokazao mi ga

Šta sve nećemo sebi dopustiti u mladosti. U svojim dvadesetim sam živjela u punom sjaju svoje mladosti. Izlasci, provodi, zezancija i sve što ide zajedno sa tim su postali moja skoro svakodnevna ritualna aktivnost. Sve što je bilo novo, bilo je atrakcija za mene i za sve moje drugarice i prijatelje, a i one proaznike u mom životu. Ozbiljna veza ? Kakvi! Nema govora!

JOŠ SLIKA I NASTAVAK PRIČE MOŽETE POGLEDATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>


Podržite nas

8 razmišljanja na “Hajrija: ” Živim na selu, bavim se poljoprivredom TRAŽIM MOMKA ZA OZBILJNU VEZU”

 1. Zovem se Darko i iz Valjeva sam.Imam 42 godine.
  Voleo bih upoznati nekoga poput tebe.Volim iskrenost jer to je za mene osnova za dobro prijateljstvo,drugarstvo,brak.
  Razveden sam vec 17 godina i imam iz tog brakabsina koji ima 20 godina.

 2. Cao zovem se laslo iz srbobrana iz vojvodine imam 45 god bavim se poljoprivredom i razveden sam 9 god imam dve cerke 14 i 20 god voleo bih upoznati poput tebe zenu iskrenu i da traje do kraja zivota cekem tvoj odgovor

 3. Zovem se Selim iz Zivinica sam imam 26 godina
  Trazim ozbiljnu I iskrenu djevojku da je vrijedna
  Ozbiljan sam momak

 4. Takodje zivim na selu radim poljoprivredu i privatno elektro instalacije 36 godina razveden skoro sin 12 godina zivi samnom petar ulardzic

 5. Lijep dan da želim. Zovem se Jakov imam 36 godina. Tražim ozbiljnu i medjunarodnu vezu.

 6. Pozdrav. Zovem se Edin.
  Iz Sarajeva sam.
  Treba mi zaista djevojka,zena ali odmah dugo sam,sam. Imam 38god sam i zelim takvu zenu
  Moj vib br 066243081

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *