Franka, 45 godina: ”U braku sam, SUPRUG ME ZAPOSTAVLJA, tražim nekoga da me usreći”

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“Franka, 45 godina traži nekoga da je usreći jer nije zadovoljna brakom.”

O meni…

– Pozdrav svima, moje ime je Franka. Živim u Berlinu, u Njemačkoj, imam četrdeset i pet godina. Rođena sam u Karlovcu, u mojoj domovini Hrvatskoj. Otac mi je, dakle, Hrvat, a majka mi je iz Srbije. Živimo ovdje od moje 20-te godine. Po zanimanju sam ekološki inspektor i radim za jedno ekološko društvo u jednom manjem gradu blizu Berlina. Udala sam se u dvadeset i osmoj godini. Mislavu je tada bilo četrdeset godina. Velika razlika u godinama između muškarca i žene pokazuje se tek kasnije. Dobro, Mislav je stariji od mene dvanest. Kad smo se uzeli, to tad nije bio neki problem. Ali sad , kad je meni 45 njemu je 57, to se sad osjeti vrlo često. U ovom braku smo dobili dvije kčeri, starijoj  je petnaest godina, a mlađoj trinaest. Sretna sam majka, djeca me slušaju.

Hobi…

Vikende volim provoditi sa svojim prijateljicama i to rado činim. Često odemo na planinu, gdje odsjedamo u planinarskim domovima. S obzirom da se je odnos između Mislava i mene potpuno promjenio (sad smo više prijatelji nego partneri), vrijeme iskorištavam tamo gdje ću biti sretna. Dakle planinarim, družim se sa prijateljicama, idem sa jednim privatnim udruženjem na razna mjesta. Vrlo često sa djecom odem u pozorište ili kino, odem u zoološki vrt ili na tako neka opuštajuća mjesta.

Tražim…

S obzirom da se je odnos između Mislava i mene totalno promjenio, strasti ohladile i više se ne vidimo nego što vidimo tražim nekoga da probudi ženu u meni. Zapostavljena sam sticajima okolnosti od strane svoga supruga već odavno i nisam zainteresovana da ispitujem razloge. Sigurna sam da i on ima nekoga sa kim se povremeno vidi tako da ga neću nešto oštetiti ovom mojom potragom za partnerom. Molim sve zainteresovane da mi se jave u oglas pa ćemo vidjeti dalje. Za ozbiljne ide i video-kamera.

Pogledajte, odaberite, komentarišite! Koja Vam se najviše dopada?

O meni:
Nedavno sam se rastala, moja se jaranica ovdje upoznala sa mnogo muškaraca, pa da oprobam i ja sreću. Radim u jednoj stranoj firmi i malo imam slobodnog vremena za izlaske. Voljela bih upoznat slobodne muškarce, godine nisu bitne, samo da si pravo muško, ako znaš šta to znači. Volim vruće sms poruke, na svaku odgovaram, volim sve u seksu da probam, nemam granica, ni stida. Ako si zauzet, ne brini, jako sam diskretna. Smještaj nije problem, sama sam.

Vuka, Beograd

O meni:
Nedavno sam se razvela, nastavila sam sa mojim divnim poslom i hocu da nadjem nekoga sa kim će mi i na emotivnom planu biti isto tako dobro. Samo ozbiljni da se jave!

Sofia, Zagreb

O meni:
Živim dva života: po danu sam prosječna cura, ali po noći sam tigrica, to je sigurno zbog mog horoskopskog znaka. Duže vrijeme sam sama, ovim putem želim upoznati ozbiljnijeg muškarca za neku konkretniju vezu ili nešto više. Javi se da me bolje upoznaš.

Milica, Bijeljina

JOŠ DJEVOJAKA POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANI ——>


Podržite nas

2 razmišljanja na “Franka, 45 godina: ”U braku sam, SUPRUG ME ZAPOSTAVLJA, tražim nekoga da me usreći”

  1. Rastavljen sam id 2011 godine trazim i ja srodnu dusu pa mi se javite na broj za Hrvstsku +385919803789 Dobar sam iskren posten vjeran muz i otac jedne kcerke od 30 godina unuke 10 godina

  2. Zdravo zovem se Davor imam 41god iz Bora Istocna Srbija sam sam,neozenjen ako si zainteresovana javi se na +381612177496. Davor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *