DRUŽENJE: Želiš da se družiš sa USAMLJENIM DAMAMA i gledaš na kameri? Javi im se

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“DRUŽENJE: Želiš da se družiš sa usamljenim damama i gledaš na kameri?”

Druženje i upoznavanje preko interneta na dating site-ovima (stranicama za upoznavanje) je postalo svakodnevnica u dvadeset i prvom vijeku. Danas ljudi sa ljudima najčešće sklapaju poznanstva preko društvenih mreža i dating siteova , ali ne samo poznanstva već pronalaze i druge prilke poput organizacije nekih bitnih događaja, pokretanje biznisa, promocije određenog sadržaja i materijala. Internet je, možemo reći, revolucija dvadesetog vijeka koja svoj puni procvat dobija početkom dvadeset pi prvog vijeka, to jeste milenijuma 2000 godine.

Postoje brojni dating siteovi koji nude upoznavanje dama raznoraznih životnih dobi (od 18 godina pa na više), a i raznoraznih izgleda sa različitim ciljevima i ponudama koje te dame nude. Internet dating siteovi su vrlo popularni u cijelome svijetu, vrlo su praktični i interesantni. Možda im je jedina mana što neki od njih nude premium članstvo (dopisivanje sa određenom osobom – chat, video itd), ali to, zapravo, i nije mana jer na taj način možete biti sigurni da pričate sa pravom osobom koja ima jedinstven privatni profil i koja stvarno postoji.  Čim je nešto besplatno (a dosta je dating siteova koji nude besplatan pristup i korištenje), onda to ne mora biti niti pouzdano niti sigurno. Nikad ne možete biti sigurni da li je profil korisnice lažan ili pravi .

U NASTAVKU POGLEDAJTE SLIKE I PRIČE USAMLJENIH DAMA ——>

Profesor MATEMATIKE me je ODVEO u WC, zatvorio mi USTA RUKOM i uradio mi OVO

Alisa, 18, imala je nezgodno iskustvo prilikom pauze

– Nedavno sam napunila 18 i bila sam 3 razred srednje škole. Školska godina se bližila kraju, vrućina nas je tjerala da se oblačimo komotnije jer se stvarno nije moglo izdržati. Direktorica bi nas cure vrlo često kritikovala zbog načina odjevanja i naglašavala nda je ovo ” obrazovna ustanova, a ne modna pista.”

U mom razredu je bilo više muškaraca nego ženskih jer je moje odjeljenje bilo četverogodišnje odjeljenje elekto-tehničara, 25 muškaraca i svega nas 5 žena. Da li možete zamisliti kako smo se osječale u takvom društvu? Mene su prozivali štrebericom koja ima ” predivne obline”.  Vrlo često sam imala neprilike sa dečkima jer su me znali uhvatiti za du*e kad ne obraćam pažnju.

JOŠ SLIKA I NASTAVAK PRIČE MOŽETE POGLEDATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>


Podržite nas

3 razmišljanja na “DRUŽENJE: Želiš da se družiš sa USAMLJENIM DAMAMA i gledaš na kameri? Javi im se

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *