Dragica, 46 godina, je slobodna dama i ŽELI UPOZNAVANJE SA DISKRETNIM LJUDIMA

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“Dragica, 46 godina je slobodna dama koja  želi upoznavanje sa diskretnim ljudima.”

O Dragani…

Pozdrav svima. Moje ime je Dragica, imam pedeset i šest godina. Prijatelji me zovu Dragana, Draga – to su moji nadimci, a moja majka me zove Gaga . Taj ”Gaga” nadimak mi je najdraži iz očitog razloga. Za sebe volim reći da sam direktna i komunikativna osoba, nastojim biti dobar čovjek i tako sam vaspitala svoju djecu. Imam sina i kčerku. Sinu je trideset godina, kčerki  dvadeset i devet. Sin se je oženio prošle godine tako da se ubrzo nadam unučadima. Kčerka završava specijalizaciju na hirurgiji. Ja sam ponosna i sretna majka. Suprug i ja smo se razveli prije nekih deset godina izt razloga neslaganja. Prijetalji za mene kažu da sam topla, brižna osoba puna razumijevanja za druge.

Volim…

Svašta mogu napisati o tome šta volim. Volim porodicu i prijatelje, najsretnija sam kad sam sa djecom  i mojim roditeljima negdje na izletu, tokom godišnjih i prazničnih odmora. Sakupljam poludrago i drago kamenje, to je kao eto moj hobi i pomalo se razumijem u minerale i kristale, drago i poludrago kamnenje. Svaki od njih posebno vibrira. Iskreni ljudi sa otvorenim namjerama i stavovima su uvijek dobrodošli u moj život. Volim svoga mačka Frodoa, vrste Maine Coon.

Tražim…

Iskrene i diskretne ljude jer sam ipak žena u godinama. Za viđanja, susrete, ljubavne odnose… Bilo šta od toga samo da je diskretno. Sviđaju mi se brižnji i nježni muškarci puni težnje da usreće ženu i donesu joj radosti u život. Romantične večere, ugodne ambijente, ljubavne igre pune strasti. Zainteresovana sam za to. Ako ima takav neka se javi na oglas. Dalje se možemo dogovarati. Hvala na razumijevanju.

U NASTAVKU POGLEDAJTE SLIKE I PRIČE USAMLJENIH DAMA ——>

Tada me je okrenuo i pokazao mi ga… Bila sam oduševljena prizorom

Pokazao mi ga

Šta sve nećemo sebi dopustiti u mladosti. U svojim dvadesetim sam živjela u punom sjaju svoje mladosti. Izlasci, provodi, zezancija i sve što ide zajedno sa tim su postali moja skoro svakodnevna ritualna aktivnost. Sve što je bilo novo, bilo je atrakcija za mene i za sve moje drugarice i prijatelje, a i one proaznike u mom životu. Ozbiljna veza ? Kakvi! Nema govora!

JOŠ SLIKA I NASTAVAK PRIČE MOŽETE POGLEDATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>


Podržite nas

5 razmišljanja na “Dragica, 46 godina, je slobodna dama i ŽELI UPOZNAVANJE SA DISKRETNIM LJUDIMA

  1. Zivim u BORU,imam 41god neozenjen,bez dece,zivim u stanu,nezan,iskren,posten osecajan,nisam agresivan,zasvideliste mi se odmah,ako vam se svidjam javi te se na 0612177496.

  2. Gago, ako hoces zdrav zivot, zdravu ishranu, zdrave odnose ja sam vec dugo u sportu a tskodje dugo vec razveden.
    No I posao mi je bitan jer volim da sebi placam stan, hranu, vodu, Racine.Ako bih imao I posao tamo onda ok !
    Moj br.tel. + 382 67 888 626 .

  3. ja sam iz bgd 66 god ozenjen ali bih voleo da ostvarim neku diskretnu vezu i ako to uspesno funkcionise moze na duge staze a kasnije…ko zna

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *