Bračna kriza: ”Prolazim težak period u životu. TRAŽIM NEKOGA DA ME USREĆI. Upoznajte me!”

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas
  • 1
    Share

“Bračna kriza – Amila prolazi kroz težak period, razvodi se i traži nekoga da je usreći.”

 meni…

Zovem se Amila. Imam četrdeset i pet godina. Rođena sam u Prijedoru, a trenutno stanujem u Študgardu. Moji roditelji su došli ovdje da žive kad sam imala nekih dvadeset godina tako da sam naučila jezik, završila sam školu i sad radim kao kao konsultant u jednoj velikoj kompaniji. Udala sam se u dvadeset devetoj godini za muškarca čija je mati Njemica,a  otac Bosanac. To je bila ljubav na prvi pogled. Prvih deset godina mokj brak je cvjetao i bio je pun ljubavi. Dobili smo dvije prelijepe djevojčice, blizankinje, a poslije i sina. Provodili smo slobodno vrijeme u divnim porodičnim atmosferama, praznici su bili topli i puni ljubavi. Supruug me je volio i bio mi je odan. Pazio je moje roditelje , koji su ga mnogo voljeli i podržavali. Petnaest godina je zaista dovoljno bilo da se uvjerim da pored nikoga drugog ne mogu živjeti u životu sam sa njim.

Ali… Podignu se zavjese i svjetla se popale pa se onda vidi da je to bila iluzija.

Suprug me je varao zadnjih pet godina sa ženom kojoj je trideset godina trenutno, što znači da je njoj bilo dvadeset i pet kad su počeli tu romansu. U toj vanbračnoj vezi dobio je dijete kojem je sad dvije godine. Ogorčena sam i bolna. Ne znam kako da odreagujem na to sve. Kako djeci reći da im tata još ima jednog sina mlađeg od njih? Kako će djeca prihvatiti tu činjenicu? Do toga saznanja došla sam preko prijateljice koja zna prijateljicu te njegove žene koja je bila svjesna da je moj suprug oženjen i da ima svoju porodicu.  Imali smo žestoku raspravu, ona – on -ja, i ja sam mu rekla da napusti naš topli dom. Djeca su plakala u tim trenutcima i nisu mu dali da ode. Otišao je u suzama.

Dan danas moli da mu oprostim i da želi da se rastavi od nje jer mi smo njegova porodica. Priznao bi to dijete samo i napustio bi je. Ja sam zvanično odlučila da se razvedem od njega jer to je najmanje što on zaslužuje.  Ne želim znati više za tog čovjeka. Iskrena sam, puna sam poštovanja i nikad mu ne bih uradila ono što je on meni. Muškarci su spremni na sve da dođu do svog cilja. Ili bar većina… Ali ja vjerujem da postoji neko normalan za mene, pošten i iskren da mi da podršku. Bračna kriza je danas globalni problem. Nisam ja jedina koja prolazi težak period, svjesna sam toga.  Zato i želim da se ovo što prije završi. Na njegove suze se ne obazirem. Jednostavno sam precrtala tog čovjeka.

Tražim…

Samo iskrenog i poštenog muškarca željnog ljubavi i poštovanja koje je također spreman dati. Upoznavanje je moguće preko maila, dopisivanja (chat), video-kamere (video-chat), sastanak (date) ili kako god ste u mogućnosti. Voljela bih da je u blizini Študgarta, mada to nije presudno. Volim da provodim vrijeme na planini tako da bi mi odgovaro neko aktivan i ko se bavi rekreacijom. Ne želim oženjene jer nisam kao moj suprug. Ne želim na ruševini nečijeg srca praviti spomenik svoje pobjede.  Ne zanimaju me ženskaroši i muškarci skloni prevarama i porocima, zatim muškarci u ozbiljnim vezama i oni koji nemaju stalno zaposlenje. Razvedeni i usamljeni muškarci su uvijek dobrodošli.

Javite mi se u oglas za dalje upoznavanje. Javiću se samo onome kojeg procjenim adekvatnim za sebe. Pozdrav za sve i hvala vam na razumijevanju.

Pogledajte, odaberite, komentarišite! Koja Vam se najviše dopada?

O meni:
Nedavno sam se rastala, moja se jaranica ovdje upoznala sa mnogo muškaraca, pa da oprobam i ja sreću. Radim u jednoj stranoj firmi i malo imam slobodnog vremena za izlaske. Voljela bih upoznat slobodne muškarce, godine nisu bitne, samo da si pravo muško, ako znaš šta to znači. Volim vruće sms poruke, na svaku odgovaram, volim sve u seksu da probam, nemam granica, ni stida. Ako si zauzet, ne brini, jako sam diskretna. Smještaj nije problem, sama sam.

Vuka, Beograd

O meni:
Nedavno sam se razvela, nastavila sam sa mojim divnim poslom i hocu da nadjem nekoga sa kim će mi i na emotivnom planu biti isto tako dobro. Samo ozbiljni da se jave!

Sofia, Zagreb

O meni:
Živim dva života: po danu sam prosječna cura, ali po noći sam tigrica, to je sigurno zbog mog horoskopskog znaka. Duže vrijeme sam sama, ovim putem želim upoznati ozbiljnijeg muškarca za neku konkretniju vezu ili nešto više. Javi se da me bolje upoznaš.

Milica, Bijeljina

JOŠ DJEVOJAKA POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANI ——>


Podržite nas
  • 1
    Share

3 razmišljanja na “Bračna kriza: ”Prolazim težak period u životu. TRAŽIM NEKOGA DA ME USREĆI. Upoznajte me!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *