BAKICA (81) OTVORENO O BRAKU S 45 GODINA MLAĐIM: ‘Idući dan nisam mogla hodati. Imala sam osjećaj kao da sam jahala konja’

Ispovijesti Najnovije Vijesti Zanimljivosti
Podržite nas

“Iris se prije 40 godina razvela od prvog supruga, a njena djeca skeptična su oko veze s mlađahnim Egipćaninom.”

Britanka Iris Jones (81) udala se za 45 godina mlađeg Egipćanina Mohameda Ahmeda Ibrihama u studenome prošle godine, nakon što ga je 2019. upoznala na Facebooku, piše The Sun.

O njihovoj neobičnoj vezi Iris progovara na društvenim mrežama, a u novoj objavi na Facebooku otkrila je što joj znači ljubav i pružila uvid u njen suživot s Mohamedom.

“Ljubav je… Kad vam onaj koga volite reže nokte. Kada vas onaj koga volite nosi na drugi kad kada se lift pokvari. Kada provede sate tražeći mobitel koji ste ostavili u taksiju. Ljubav je kada onaj koga volite spava na bolničkom podu i odbija vas napustiti dok se oporavljate od pada. Kada se nosi s mojom ćudi i prigovorima o vrućini u Egiptu. Volim te zbog svega što jesi. Tvog strpljenja, razumijevanja, odlučnosti, brige i pažnja prema meni. Hvala ti što si ono što jesi i što me voliš”, poručila je 81-godišnjakinja.

NJIHOVA FOTOGRAFIJA RASPLAKALA JE MILIJUNE: Umrli Su Zajedno, Nakon 70 Godina Braka; Sve Su Napravili Da Ostanu Skupa

“Draga, uopće ne mogu odgovoriti na ovakvu poruku”, poručio joj je mlađahni suprug u komentarima.

Umirovljenica Iris od prvog supruga se razvela prije 40 godina, a s njime je dobila dva sina koja su isprva bila skeptična oko njene veze s Mohamedom. Međutim, promijenili su mišljenje nakon što su ga upoznali.

Odvojeni život

Unatoč sklapanju braka, par živi odvojeno jer se Mohamed muči s nabavljanjem supružničke vize koja bi mu osigurala život u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Budući da nije sigurna kada će se ponovno vidjeti, ne krije koliko joj odvojenost teško pada. “Ima dane kada stalno samo plačem. Odvojena sam od nekog koga volim i to je jako teško. Nemam vremena ovako provoditi naš brak i njegovi odvjetnici to znaju”, ispričala je za Metro.

Mohamed je u nekoliko navrata isticao da je zahvalan što je upoznao svoju suprugu.

STUDENTICA SE UDALA ZA 80-GODIŠNJAKA: ‘Tu Nema Ništa Odvratno, Volimo Se I Super Se Slažemo – Da, Čak I Krevetu’

“Bio sam vrlo nervozan, ali u trenutku kad sam je pogledao, znao sam da je to prava ljubav. Jako sam sretan čovjek što sam pronašao ovakvu ženu”, izjavio je za Daily Mail.

Iris je početkom godine šokirala voditelje kada je potpuno otvoreno progovorila o njihovu seksualnom životu, točnije o prvom seksu.

“Bilo je dosta teško. Iskoristili smo cijeli lubrikant. Idući dan nisam mogla hodati. Imala sam osjećaj kao da sam jahala konja”, otkrila je 81-godišnjakinja.


Podržite nas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *