Amina: ”Ja sam USAMLJENA DAMA koja nema sreće u ljubavi… Tražim ljubav i nježnost!”

Dame traže Ispovijesti Najnovije
Podržite nas

“Amina je usamljena dama koja traži ljubav i nježnost.”

– Dobar dan, moje ime je Amina i imam 47 godine. Živim u Sarajevu sa majkom, u našem stanu.  Volim svoju majku i jako sam vezana za nju. Zaposlena sam u jednom hiper-marketu i mogu reći da sam zadovoljna svojim poslom. Udala sam se kad sam bila poprilično mlada, sa nekih 25 godina i taj brak je trajao nepune četiri godine. Suprug me je ostavio i pronašao sreću na drugom mjestu. Bila sam u depresiji, jako tužna i razočarana pa mi je trebalo vremena da se oporavim. Nakon toga sam bila u vezi sa muškarcem koji mi je također slomio srce ostavljajući me malo prije vjenčanja nakon petogodišnje veze i silnih emocija koje sam imala prema njemu.  Zadnjih deset godina imala sam neke kratkotrajne veze koje nisu baš imale sretan kraj – ili su bile u pitanju prevare sa muške strane, ili neke laži ili poroci.

Mnogo sam patila u životu i zaista mislim da više neću te da je tome došao kraj. Ne želim da budem usamljena i nesretna. Nisam imala sreće u ljubavi dosad i mnogo sam se razočarala u ljude. Ali, ja dalje vjerujem u ljubav, onu iskrenu koja može ponovo osvojiti moje srce. To mi je iskrena želja. Ne znam… Kažu da za ljubav godine nisu bitne, a ni vrijeme. Želim da budem sretna. Svako zaslužuje da bude sretan.

Voljela bih upoznati muškarca koji je imao slične probleme jer me takav može razumjeti. Da li postoji takav? Ukoliko si zainteresovan da me upoznaš, nadam se da razumiješ kako mi nije bitno ni koje si vjere niti nacije. Bitno je da si čovjek, koji ima dušu i zna poštovati ženu. Ne trebaju mi nervozni ljudi kojima je bitno samo da svoje postignu i koji žele da manipulišu samnom. Ne trebaju mi lažni morali, niti oni kojima su bitne samo afere radi broja više.

Ukoliko si zaista spreman na ozbiljni život samnom, javi mi se na broj:  +387 66 463 546.

Nemojte me prozvati i očekivati da vas nazovem, ili dopisivanje porukama. Ukoliko hoćete da se čujemo možete pisati na Viber.  Moram naglasiti da se neću stići svima javiti. ”

U NASTAVKU POGLEDAJTE SLIKE I PRIČE USAMLJENIH DAMA ——>

Profesor MATEMATIKE me je ODVEO u WC, zatvorio mi USTA RUKOM i uradio mi OVO

Alisa, 18, imala je nezgodno iskustvo prilikom pauze

– Nedavno sam napunila 18 i bila sam 3 razred srednje škole. Školska godina se bližila kraju, vrućina nas je tjerala da se oblačimo komotnije jer se stvarno nije moglo izdržati. Direktorica bi nas cure vrlo često kritikovala zbog načina odjevanja i naglašavala nda je ovo ” obrazovna ustanova, a ne modna pista.”

U mom razredu je bilo više muškaraca nego ženskih jer je moje odjeljenje bilo četverogodišnje odjeljenje elekto-tehničara, 25 muškaraca i svega nas 5 žena. Da li možete zamisliti kako smo se osječale u takvom društvu? Mene su prozivali štrebericom koja ima ” predivne obline”.  Vrlo često sam imala neprilike sa dečkima jer su me znali uhvatiti za du*e kad ne obraćam pažnju.

JOŠ SLIKA I NASTAVAK PRIČE MOŽETE POGLEDATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>


Podržite nas

2 razmišljanja na “Amina: ”Ja sam USAMLJENA DAMA koja nema sreće u ljubavi… Tražim ljubav i nježnost!”

  1. Pozdrav, nemam pojma kako ovo funkcionira, pa evo, kud svi, tud i mali mujo 🙂
    Ako želiš, javi se pa da procakulamo malo i vidimo di smo. U protivnom svako dobro !!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *